0
  • Kurven er tom!

0
0

Handelsbetingelser og Fortrolighedspolitik

PRODUKTINFORMATION

På vores hjemmeside oplyser vi om det enkelte lots væsentligste informationer. Har du spørgsmål til varen, er du velkommen til at sende en mail til info@amagerstamps.dk

Priser

Alle varer sælges efter de særlige regler for brugsmoms og derfor kan der ikke foretages fradrag for købsmoms.

Bestilling

Det lot du ser, er det som du køber.

Der tages forbehold for udsolgte lots, som ikke er blevet opdateret iweb-shoppen, men udsolgte lots kan for det meste skaffes igen, men måske ikke til den samme lave pris. 

Ordre

Når du har afgivet en ordre modtager du automatisk en ordrebekræftelse pr. mail. Denne indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på modtageren samt en oversigt over de bestilte varer. Ordrene ekspederes i den rækkefølge de modtages.

BETALING

Følgende betalingsmåder kan anvendes:

MobilePay

Du kan betale med MobilePay. 

Hvis du ikke allerede har MobilePay kan du gøre således:

  • Åbn MobilePay app'en og vælg "Jeg har aldrig haft MobilePay"
  • Indtast dit danske mobilnummer
  • Indtast dit fulde navn (som det står på dit gule sygesikringsbevis) og CPR-nummer
  • Indtast din e-mail
  • Indtast oplysninger om dit betalingskort. Bemærk, at betalingskortet skal bekræftes med SMS-kode eller Nem-ID
  • Indtast dit kontonummer. MobilePay kan bruges af alle uanset bank
  • Vælg en firecifret personlig kode (det er vigtigt, at du vælger en helt unik kode, som ingen andre kender)
  • Bekræft din firecifrede kode
  • Du er nu klar til at bruge MobilePay

PayPal

Du kan også betale via PayPal, som fungerer som en internetbank, der overfører betalinger mellem køber og sælger, i enhver form for e-handel på internettet.

Det er gratis for dig at benytte PayPal, når du sender Danske kroner indenfor Danmark, fordi vi afregner gebyret på betaling med PayPal, så du som kunde slipper for det. Du behøver ikke af have en PayPal konto, for at kunne betale via PayPal. Du kan betale med dine kreditkort som PayPal gæst. Denne mulighed bliver du automatisk tilbudt, hvis du vælger PayPal som betalingsmetode.

Fragt og Levering

Alle forsendelser - breve og pakker tillægges porto efter gældende regler.

Dine varer leveres af Post Nord til den adresse, du har angivet som leveringsadresse. Kontakt os hvis der skal leveres til en adresse uden for Danmark.

Bemærk venligst, at fragtprisen og fragtfri levering kun gælder for levering i Danmark. Køber du for DKK 400 eller mere leveres fragtfrit.

Alle forsendelser fra Amager Stamps tilstræbes at blive afsendt indenfor 1-3 hverdage efter betaling er modtaget.

Der henvises i øvrigt til særskilt afsnit "Levering" på vores hjemmeside.


Fortrydelsesret

Du kan trygt handle i vores webshop, fordi du som forbruger altid har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare og du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til vores mailadresse "info@amagerstamps.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Hvis du sender din ordre retur skal du anvende vores formular som du finder på hjemmesiden under kundeservice. Varen skal leveres tilbage i samme stand som den blev modtaget, og uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har sendt en mail til os og meddelt, at du fortryder dit køb. Du skal selv afholde eventuelle omkostninger i forbindelse med varens returnering.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage som du har indbetalt til os. Når vi modtager din returvare, tjekker vi den for eventuel værdiforringelse. Hvis vi vurderer, at varens værdi er forringet, forbeholder vi os retten til ikke at udbetale det fulde beløb for varen.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du ønsker noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller indleveres til:

Poul Andersen, Haderslevvej 21B, 3000 Helsingør.                                                                             


Vi modtager hverken pakker/breve uden omdeling eller pakker/breve sendt pr. efterkrav.


KUNDEOPRETTELSE OG PERSONDATAPOLITIK

Det er gratis at blive oprettet som kunde hos Amagerstamps og du er ikke forpligtet til at købe.

Ved oprettelse som kunde er du indforstået med alle nedenstående betingelser samt er forpligtet til, at afgive korrekte personoplysninger. 

Oprettelse som kunde sker under punktet "Min konto", hvor du skal oplyse navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse. Registreringen af dine personoplysninger sker med det formål, at vi kan drive vores forretning og for at kunne levere varen til dig. Vi har forsøgt at holde det så enkelt som muligt.

Oplysninger som er afgivet til Amager Stamps i forbindelse med at du bliver oprettet som kunde, betragtes som fortrolige og videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Amager Stamps og bliver opbevaret i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi bestræber os på at have passende forholdregler for at beskytte personoplysningernes sikkerhed og privatliv og for at forhindre, at det ændres, ødelægges eller åbnes af uautoriserede tredjeparter.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Amager Stamps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efterpersondataloven og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til "info@amagerstamps.dk

Amager Stamps forbeholder sig ret til at ændre og opdaterede regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt,at du holder dig løbende orienteret om der sker ændringer.

Handelsbetingelser og Fortrolighedspolitik er senest opdateret den 31.10.2019.

Forbrugeraftale-loven

Din ordreafgivelse og dit køb via Amager Stamps (amagerstamps.dk) er på dansk og samtidig underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 886 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 23. december 1987 som ændret ved lov nr. 262 af 6. juni 1993 og lov nr. 1098 af 21. december1994 - i daglig tale dørsalgsloven.


Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, katalogisering, prisfejl samt leveringssvigt  og evt. tekniske fejl og nedbrud.